François & Partners - Vast en zeker

ZEER DEGELIJKE NIEUWBOUWWONING OP EEN GROND VAN 8,5A

Woning
€ 351 900

Adres

Steven 10
9310 Moorsel

Exterieur

Tuin:Ja

In het hart van de Faluintjes bieden wij deze schitterende nieuwbouwwoning aan. Op een prachtig stuk bouwgrond met Oost-Zuidelijke oriëntatie van ca. 850 m² vindt u deze volledig traditioneel gebouwde villa, volgens uw wensen.
Zij wordt opgetrokken in zeer degelijke en luxueuze materialen. U kan zelf nog de architectuur en de indeling wijzigen volgens de bestaande bouwvoorschriften.
Dit huis is ruim met een bewoonbare oppervlakte (zonder carport) van ca. 140m² maar kan uitgebreid worden naar 240 en zelfs 360 m².
Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met trap en apart gastentoilet, een living met open keuken van meer dan 60m², een wasplaats/berging en een moderne carport. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer, nachthal en apart toilet. De woning is volledig afgewerkt inclusief mooie keuken, zeer moderne en kwalitatieve vloeren, kosten architect etc… inbegrepen. (excl kosten grond + nieuwbouw)
U kan alles nog zelf kiezen: materialen, indeling, en het design van het huis. Geen extra kosten of meerprijzen op de afgesproken prijs. Zeer hoge bouwkwaliteit en ook correct afgesproken termijnen. Indien u zelf werken wenst te doen dan kan de woning ook casco geleverd worden. Voor het schrappen van werken worden er geen kosten aangerekend.
Vraag vandaag nog info 0478 49 33 07

Algemeen

Adres:Steven 10
Moorsel
Vraagprijs:€ 351900
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:833 m²
Perceelbreedte:12,05 m
Perceeldiepte:60,3 m
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Luxe-afwerking

Informatieplicht