U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9300 Aalst

Omschrijving

GEZELLIGE, MOOI GERENOVEERDE WONING -2SLK- MET TUIN

Gelegen in een rustige woonstraat maar toch dicht bij het Aalsterse stadscentrum ligt deze gezellige woonst. De woning werd recent gerenoveerd en biedt alle moderne comfort. Grote troef is het mooi aangelegde tuintje met terras waar het aangenaam verpozen is.

De keuken en de leefruimte werden opengewerkt tot één lichtrijk geheel. Een lichtkoepel zorgt voor extra klaarte en de grote raampartij biedt een mooi zicht op de tuin. De schouw is een mooi authentiek element in de leefruimte, voorzien van een houtkachel voor winterse gezelligheid. De moderne keuken is ruim en voorzien van alle nodige toestellen: oven, frigo, vaatwas, kookvuur met gasbekken en dampkap. Onder de trap is een praktische bergruimte voorzien. Eveneens op het gelijkvloers bevindt zich het apart toilet en de badkamer met ligbad en douche. Het brede raam geeft uit op het terras en het tuintje. Achteraan heeft u nog een grote, handige bergruimte waar plaats is voor uw fietsen, vuilbakken,... en bovendien ook een uitweg heeft naar een fietsbaantje.
De eerste verdieping bereikt u via de houten trap in de living. Hier hebben we 2 ruime slaapkamers (16m² en 12m²). De zolderruimte is geïsoleerd en kan perfect dienstdoen als hobby ruimte.

Kortom, op wandelafstand van de stad en toch een rustige, gezellige en comfortabele woning met tuintje!

Bij interesse, neem contact op met Sylvie 0498/75.12.97.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners