U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9470 Denderleeuw

Omschrijving

RUSTIG EN CENTRAAL GELEGEN RECENTE GEZINSWONING - 3 SLK - TUIN - 2 GARAGES

Zowel met de auto als met de trein is deze woning heel vlot bereikbaar en toch rustig gelegen in een verkaveling. De woning is erg comfortabel en praktisch en geniet van alle troeven om een aangename gezinswoning te zijn: een ruime leefruimte met ingerichte open keuken, een tuin, 2 garageboxen, 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook op de oprit kan u eventueel uw auto plaatsen.
De inkomhall heeft een gastentoilet en leidt naar de trap enerzijds en naar de leefruimte anderzijds. De living geniet van veel lichtinval, aan de straatkant is er een groot dubbel raam, en aan de kant van de tuin geeft het grote schuifraam uit op terras en tuin. De open keuken is volledig ingericht en u heeft extra bergruimte in de aanpalende berging. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich hier.
Op de bovenverdieping heeft u 3 slaapkamers en de ruime badkamer met ligbad, 2 lavabo's en toilet.
Achterin de tuin geeft een deur uit op de eerste garagebox, ernaast bevindt zich de tweede. Deze zijn afgesloten en voorzien van licht en elektriciteit.
Heeft u interesse in deze praktische, degelijke en gezellige woning? Contacteer ons via mail op info@françois-partners.be voor info of het plannen van een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners