U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

HANDELSPAND 180m2 TE KOOP MET WOONGEDEELTE + APPARTEMENTEN IN VOLLE CENTRUM AALST

Een zeer degelijk handelspand, vergund als handelsgelijkvloers (185 m²) en woongedeelte, vergund als drie appartementen, op een schitterende locatie in hartje Aalst.
Op het gelijkvloers vindt u een gemeenschappelijke inkom welke enerzijds naar de handelszaak leidt, anderzijds naar de bovenliggende appartementen. Het handelsgedeelte bevat een commerciële ruimte van ca. 180 m² als volgt: open ruimte van 100 m², industriële keuken (25 m²), leefruimte (15m²), badkamer (5m²), stockruimte, sanitair gedeelte en gangen (ca. 20m²).
De 1ste en 2de verdieping hebben dezelfde indeling (80m2) met woonkamer, keuken en twee ruime s De derde verdieping is momenteel ingericht als zolder-berging is vergund voor een derde appartement.(ca. 70 m²). Er zijn aparte tellers.
Er is een heel ruime kelder onder het gebouw van 40m2 met diverse bergingen voor de handel of de appartementen.
Het gebouw is zeer degelijk (betonnen tussenvloeren) en is steeds goed onderhouden, CV op gas en aluminium ramen.
Dit gebouw is ook de ideale opbrengsteigendom en met minimale inspanningen om te bouwen voor handel + 3 appartementen, dus verhuur van 4 entiteiten! Netto opbrengst van 6% mogelijk. Zeer goede prijs/kwaliteit!
Er is eveneens een mogelijkheid tot overname handelsfonds: een schitterend gelegen restaurant, al meer dan 30 jaar uitgebaat door de familie Yao. In de zaal is er plaats voor 50couverts. Optioneel: prijs voor overname handelsfonds incl inrichting en alle inhoud en materiaal: 69.000EUR
Voor meer info bel 0495 233 455.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners