U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst (9300)

Omschrijving

SUBLIEM GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET TUIN TE KOOP

Bezoek dit heel goed gelegen gelijkvloers appartement van 150m2 met unieke private tuin. Het centrum van de stad is binnen enkele minuten bereikbaar en er is een bushalte op enkele meters van het gebouw. De rustige Residentie Zonnewind ligt aan de Steenweg op Aalst (verlengde van de Dendermondsesteenweg) De bouw dateert van 2001 en het appartement is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen.
Er is een ruime living van 50m2 met aansluitend de maatkeuken van Mapei en met directe toegang tot de mooie private tuin. Er zijn drie slaapkamers ( 13, 12 en 25 m²) waarvan er 2 eveneens rechtstreekse toegang hebben tot het tuinterras. De grootste slaapkamer/bureelruimte van 25m2 is aan de straatkant gelegen en hier kan zelfs een afzonderlijke inkomdeur (vermeld in akte) gemaakt worden voor vrije beroepen of andere.
Er is een afzonderlijk gastentoilet. In de ruime badkamer hangt een meubel met veel bergkasten en dubbele lavabo met daarboven een heel grote spiegel. Er is een douche + een bad en extra toilet + praktische handdoek radiator.
Alle ramen zijn in hoogwaardig PVC, hebben dubbel glas en zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
Vanaf de straatkant kan je ook direct via het zij-poortje naar de verzorgde zuidwest gerichte tuin. Deze privé tuin, een praktijkruimte en ook nog de mogelijkheid optioneel een garagebox (-1) aan te kopen maken dit appartement subliem!
Voor info of een afspraak tel gsm 0478 493307.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners