U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

In de schaduw van het Park van Aalst, op een prachtige locatie, nabij het historische centrum bevindt zich dit gerenoveerde 3 slaapkamers- appartement van 105 m², op de bovenste verdieping van een fraai gebouw. Kom deze unieke aanbieding snel ontdekken!
De verzorgde afwerking en de praktische indeling in combinatie met de rustige ligging maakt van dit prestigieuze appartement een uniek pareltje in zijn prijsklasse.
Dit instapklare appartement is gerenoveerd 4 jaar geleden en wordt aangeboden in volledig afgewerkte staat, met een gunstige EPC waarde, met dubbele beglazing, met een gezellig ZO gericht terras van 14 m², met een volledig ingerichte keuken met vaatwas, oven, microgolfoven, Amerikaanse frigo, spoelbak en keramische kookplaat, met een ruime badkamer met dubbele lavabo, WC, inloopdouche en ligbad. Kortom u betreedt in alle rust en zonder zorgen een pareltje, volledig instapklaar!
Dit mooie appartement op de 3de verdieping is praktisch ingedeeld met aan de straatzijde de ruime open living met eetplaats en keuken, een aparte berging met verwarmingsinstallatie op aardgas en een wasmachine, de inkomhal met parlofoon en vervolgens toegang tot een fraaie badkamer, en 3 slaapkamers aan de achterzijde. Een gezellig zonneterras met een prachtig verzicht.
Dit appartement blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel wegens de hoge plafonds, zijn rustige ligging, zijn bereikbaarheid, zijn ruim charmant zonneterras, zijn solide structuur, zijn instapklaarheid , zijn afwerking en vernieuwing. Inbegrepen in de prijs : de wasmachine, de inboedel, de gordijnen en stores.
Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garage met elektrische poort voor 20.000 Euro.
Direct en aangenaam wonen in een fraaie en rustige omgeving, op een boogscheut van het park, nabij het centrum, maakt van dit appartement een uitzonderlijke troef!
Prijs – kwaliteit : een aanrader! Ook zeer interessant als investering, met een huurwaarde van min. 785 Euro/maand (exl. garage).
voor info en bezoek : Björn 0476/689323


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners