U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

Luxueus en volledig instapklaar appartement 125 m2 met 2 slaapkamers en terras. Schitterende prijs /kwaliteit verhouding.

Dit zeer ruime en prachtig ingericht appartement is zeer goed en centraal gelegen. Het bevindt zich in een recent gebouw met een beperkt aantal residenties. Het is luxueus ingericht ( parket, airco, zonneluifels en terras) en biedt enorm veel ruimte. Zo is er een grote inkomhal ( met gastentoilet en vestiaire ) , een zeer ruime living ( ca 50 m2 ) waarin een aparte hoek als bureel of speelhoek mogelijk is, een ruime praktische berging ( met alle faciliteiten plus wasmachine en droogkast ) , een ruime moderne en goed ingerichte keuken, aansluitend een zuid-gericht terras, twee grote slaapkamers ( 11 en 14,5 m2 ) met ingewerkte kasten, een grote badkamer met lavabo, WC en ligbad met douche.
Mogelijkheid tot aankopen van een gesloten garage in de kelderverdieping. Dit is een buitenkans voor mensen op zoek naar ruimte, licht, smaakvolle afwerking, mooi uitzicht en een centrale ligging aan een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding. Voor info of een bezoek contacteer Firmin 0478/49.33.07


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners