U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

Prachtig appartement met 3 slaapkamers en gezellig terras op de Parklaan

Het appartement maakt deel uit van een standingvolle residentie waarvan een mooie inkom toegang geeft tot de lift. Het appartement is gelegen op de 3de verdieping en vanop het terras heb je een open zicht op oa de groene omgeving van het tegenovergelegen stadspark. Via de inkomdeur met veiligheidssloten komt u in de hall met vestiaire. Via de glazen deur stap je de ruime living binnen met parketvloer met aansluitend het terras van 8m2. Aan de straatzijde is er een slaapkamer dat ook als bureau kan gebruikt worden. Er zijn overal voldoende stopcontacten voorzien. Het appartement is heel goed geïsoleerd, je hoort geen wagens voorbijrijden.
De keuken is open maar door een half hoog muurtje wel discreet gelegen naast de living. Deze grote praktische keuken is voorzien van inbouwtoestellen van het merk ATAG met aansluitend een ruime berging, voorzien van aansluiting voor de wasmachine en nog een extra wasbak.
Via de hall heb je toegang tot een afzonderlijk toilet met lavabo en helemaal achteraan bevinden zich slaapkamer 2 en 3. In de badkamer is er zowel een bad als een ruime douche en een dubbele lavabo met meubel en spiegelkasten. Een autostaanplaats achter het gebouw kan worden bijgekocht. In de kelder is er nog een afzonderlijk berging. Het appartement heeft een fantastisch ligging, nabij oprit E40, schuin tegenover ingang warenhuis en op wandelafstand van het centrum. Voor verder info of een bezoek contacteer 0475 82 84 82


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners