U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

TITEL LUXE GVL APPT 2 SLKS IN EXCLUSIEVE RESIDENTIE 104m2 + 120m2 tuin. UNIEK!!!

Gelegen in een rustige residentiële straat en nabij een rustige villawijk, vindt u dit uiterst moderne en hyper luxueuze appartement, vlakbij Centrum Dendermonde en perfect bereikbaar naar grote verbindingswegen.

Het betreft een recente nieuwbouw, in een klasse residentie die zowel architecturaal als qua moderne technieken het beste te bieden heeft wat er op de vastgoedmarkt te vinden is.

Hoge plafonds, hoogwaardig aluminium ramen, klasse vloerbekleding, topkeukens en -badkamers zijn de standaard hier.

Qua energie en milieu vindt u enkel het beste: zonnepanelen, ecologische verwarming op warmtepompen, gebruik van regenwater en verluchtingssystemen maken dat de kosten voor energie en water zeer laag zijn dank zij het energieneutrale concept.

Op het gelijkvloers vindt u dit prachtige 2-slaapkamerappartement met terras en grote tuin. Het appartement heeft een grote living en super-de-luxe keuken (50m2!), een groot terras in Portugese kasseien + 120m2 tuin, luxe badkamer, toilet en 2 slaapkamers. Op de -1 is er nog een extra berging plus ook mogelijkheid voor een staanplaats (zelfs de oprit is verwarmd tegen de ijzel in de winter)!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners