U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

GEZELLIG, GERENOVEERD APPT 95M² MET 2 SLKS OP TOPLIGGING

OPENHUISDAG Zaterdag 6 juni NA AFSPRAAK met Sylvie 0498/75.12.97!

Dit appartement op de derde verdieping werd stijlvol gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. Gelegen aan de Hubert Frère Orbanlaan, is het heel vlot bereikbaar, vlak bij het stadscentrum en tevens bij het Zuidpark: een stukje groen in de stad!

U komt het appartement binnen in de lichtrijke living met open keuken. Hier bieden de grote ramen een erg mooi zicht. De houten ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben mooie marmeren tabletten. De moderne open keuken bevindt zich links van de ruime woonkamer. Het mooie dambordparket geeft een authentieke en gezellige uitstraling aan de ruimte. Er is ook een videofoon aanwezig! De slaapkamers, badkamer en apart toilet bereikt u via de nachthall. De eerste slaapkamer (11,5m²) heeft een klein terras. De tweede slaapkamer is ruim met 14 m². De badkamer is voorzien van een enkele lavabo, een douchecabine, een handige droogradiator en aansluiting voor een wasmachine. Het appartementsgebouw is voorzien van een lift (vernieuwd). Tenslotte is er nog een extra bergruimte in de kelder.

Het appartement heeft een schitterende mobiscore van 9,6! Alles is dan ook binnen handbereik: autostrade, openbaar vervoer, winkels, scholen, stadspark, stadscentrum… Het gebouw zelf werd volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne normen voor veiligheid en comfort.

Zowel privé als investering is dit appartement erg interessant. Bezoeken kan op de OPENHUISDAG Zaterdag 6 juni NA AFSPRAAK met Sylvie 0498/75.12.97.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners