U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1770 Liedekerke

Omschrijving

TOPAANBIEDING!

TOPAANBIEDING! In een rustige wijk, nabij het centrum van Liedekerke en Liedekerke Bos, bevindt zich op de bovenverdiepingen (1ste en zolder) dit fraaie, charmante, volledig instapklare en opgefrist appartement met garage, berging en zonneterras. Prijs – kwaliteit : een echte aanrader!
Belangrijke kenmerken van dit unieke en ruime appartement zijn de praktische indeling, de enorme en aangename lichtinvallen, het gevoel van volume, de afwerkingsgraad, de volledig vernieuwde badkamer, keuken en WC, de instapklaarheid, het gezellige zonneterras van 75 m², de rustige ligging, de vernieuwde HR- ramen, de aanwezigheid van een ruime berging en garage voor eventueel 2 wagens, zijn klein beschrijf, zijn beperkte gemeenschappelijke kost (5 Euro/maand).
Het appartement kan worden ingedeeld als volgt : de centrale inkomhal met toegang tot hetzij 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleine), hetzij een apart gastentoilet met handlavabo, hetzij de ruime living en eetplaats met fraaie keuken, hetzij de badkamer. De vernieuwde badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en een lavabo. De recente keuken beschikt over een frigo, spoelbak, inductiekookplaat en dampkap.
Voor meer info en/of bezoek contacteer BJORN OP 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners