U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

STRAK MODERN APPARTEMENT TE KOOP 1STE V

In het centrum van Ninove, in een volledig nieuwe wijk, bevindt zich dit strak, modern en aangenaam appartement op de 1ste verdieping van een appartementsgebouw voorzien van lift. Kom snel deze aantrekkelijke aanbieding ontdekken! Een schitterend appartement met lichtinval en ruimtegevoel als belangrijkste kenmerken, met 2 slaapkamers, op ca. 85 m². Het appartement wordt aangeboden aan 189.000 Euro, met optie om aan 6000 Euro een overdekte staanplaats met berging bij te nemen.
Aangenaam en rustig wonen, doch nabij het centrum van Ninove, in een nieuwe wijk, het lichtrijke appartement is de investering zeker waard! Huur gegarandeerd aan 3% rendement of meer!
Het instapklaar appartement beschikt over een inkom van 5 m², een open eetplaats en leefruimte van 24 m², een open volledig ingerichte keuken van 10 m² met vaatwas, een ruime aparte berging voor wasmachine, een aparte WC, een badkamer met bad en douche en lavabo . Twee slaapkamers van 10 en 13 m², met achteraan een zuid gericht terras van 8 m².
Naast de indeling en de ligging, alsook de moderne en strakke look, de volledige afwerking zijn er nog enkele voordelen : elektriciteit conform, lichtinval, aangenaam terras, ruimte, instapklaar, lift in het gebouw, ….
Aarzel niet en wees u bewust van de charme van dit gezellige instapklaar appartement!
Contacteer Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners