U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9340 Lede

Omschrijving

Uitzonderlijke bel-étage op een unieke locatie!

Uitzonderlijk vastgoed! Unieke aanbieding op een toplocatie!

In het centrum van Lede, nabij de markt, bevindt zich dit fraaie luxueuze pand, een ruime, moderne instapklare bel-étage woning met 4 verdiepingen, dubbele garage en tuin.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met toegang de garage, die plaats biedt aan 2 wagens en een grote bergruimte. De 1ste verdieping bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire en aparte WC, een mooi ingerichte keuken met Gaggenau apparaten ( vaatwas, microgolf en hete lucht oven, koelkast, keramische kookplaat), een fraaie living en eetplaats met afwerking in natuursteen, een antieke marmeren schouw en een gashaard, een berging en een ruime bureelruimte. De 2e verdieping is in te delen in een nachthal, 3 zeer ruime slaapkamers met inbouwkast en een prachtige badkamer met aparte WC, dubbele lavabo, aparte douche, ligbad. Op de zolderverdieping, de welke kan fungeren als extra kamer, is de dakconstructie in perfecte staat. Eveneens op het gelijkvloers aan de achterzijde een prachtig terras in natuursteen met aangelegde zuid-oost geörienteerde stadstuin van 215m².

Zeer belangrijk kenmerk aan dit uitzonderlijk is de afwerking, zeer verzorgde fraaie afwerking met oog voor detail in elke ruimte. In dit moderne pand van 1990 valt ook de aanwezigheid op van een recente Viesmann condensatieketel, alarm- en parlofooninstallatie, plafondafwerking met moluren, marmeren schouw, automatische garagepoort, vloerverwarming in elke ruimte, eiken parket op de slaapkamers, natuursteen in elke andere ruimte, dubbele beglazing, moderne praktische inbouwkasten... Kortom een instapklare klasse woning!

De mogelijkheid bestaat om aan uitzonderlijke voorwaarden bij de bel-étage woning een handelsruimte bij te kopen. Deze worden kunnen bij navraag op kantoor duidelijk gemaakt worden.

Telefoon Bjorn: 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners