U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9270 Kalken

Omschrijving

VILLA MET WOONST + PRAKTIJKRUIMTE / KANTOREN, 14 KAMERS, GROTE TUIN EN PARKING. UNIEK!

Deze klassevolle villa met kantoren/praktijkruimte is uiterst geschikt voor combinatie van woonst en werk. De woning dateert van de jaren ’70 maar in 1991 werd er een volledig nieuwe vleugel bijgebouwd voor burelen. Het geheel is goed onderhouden en grotendeels vernieuwd. Zij is tevens perfect bereikbaar op een paar minuten van de afrit van de E17. In de vleugel vooraan vindt u een inkomhal, 8 polyvalente ruimtes (67, 21, 12.5, 16, 16.5, 50, 33.5 en 23 m²), twee bergingen, hall en keuken. Een tussenruimte van 33m² maakt de verbinding met de tweede vleugel, met opnieuw 6 ruimtes (16, 18, 60, 13.5, 16 en 13m²) alsook een serverruimte.
Het geheel is zeer netjes, met renovatie van vloeren, airco’s, stopcontacten en internetaansluitingen. Het geheel oogt zeer actueel! Er is een nieuwe keuken aanwezig, toiletten, en ook een zeer grote kelder. Het geheel straalt klasse uit en is multifunctioneel. Achter het gebouw ligt nog extra grond/bos voor rust en natuur. Twee aparte ingangen maken het makkelijk toegankelijk. Er is ook zeer veel parkeermogelijkheid: ca. 20 wagens en 4 afgesloten garages.
Dit pand vormt een uniek aanbod qua bereikbaarheid, klasse, parkings en multifunctionaliteit, dit aan een zeer gunstige prijs/kwaliteit. Voor alle info en het plannen van een bezoek: bel Pieter op 0486 48 79 71.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners