U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9308 Hofstade

Omschrijving

KLASSEVOLLE EN ZEER GROTE VILLA OP 46are MET 5 KAMERS, PRACHTIGE TUIN EN RUIMTE VOOR PRAKTIJK, KANTOREN, EN EVENTUEEL TE BOUWEN EXTRA LOODS (1000m²)

Deze luxueus ingerichte en oerdegelijk gebouwde villa is gelegen op een terrein van ruim 46 are en ligt midden een prachtig uitgebalanceerde tuin omringend door grasperken. In de villa zelf is voldoende ruimte voorzien voor het bijkomend opzetten van een commerciële activiteit. De gronden rond de villa , mocht dit nodig zijn, lenen zich tevens tot een uitbreiding van 1000 m2 aan handelsruimte. De villa zelf, de parking,de open overdekte parkeerplaatsen voor 5 wagens, de ligging, de uitstraling zijn een uitdaging voor vrije beroepen, zelfstandigen op zoek naar een woonst met handelsruimte, de inplanting van een wellness of beauty farm, restaurant of gewoon als unieke woning om elke dag van te genieten.
Op het gelijkvloers vindt u een uitnodigende inkomhal, toilet, een vestiaire, een prachtige living met centrale open haard en zicht op de tuin, aansluitend een volledig ingerichte open keuken, een badkamer, een koude berging, een gesloten garage voor 4 wagens, een bureel en een dienstingang. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote nachthall, 4 slaapkamers, een badkamer, een groot terras en een toilet. Op dezelfde verdieping bevindt zich een zeer grote opslagruimte van ruim 200 m2 met een goederenlift van uit de garage. Deze ruimte kan ook verder ingericht worden als burelen, kamers, etc…
Wanneer u zoekt naar een prestigieuze woonst voor u en uw gezin, in combinatie met uw kantoor of commerciële activiteit, is dit een mooie kans aan een uitstekende prijs!

Voor informatie en een bezoek bel Firmin gsm 0478493307.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners