U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Nieuwerkerken

Omschrijving

ZEER GROOT EN PRACHTIG GELEGEN GELIJKVLOERS 140 m² IN VOLLE CENTRUM NIEUWERKERKEN


In volle centrum ligt deze multifunctionele eigendom dat zeer veel mogelijkheden biedt. Ten eerste is er de oppervlakte, met 140 m² netto zeer ruim! Er is zeer veel lichtinval, bovendien zijn er geen algemene kosten!
U vindt er een inkomsas, een ontvangstruimte, een bureel/berging, een zeer grote polyvalente ruimte (kan als burelen of living), en nog verschillende kamers. Er is ook een grote berging, alsook een sanitaire ruimte (2 toiletten en wasbakje).
Het kan ingericht worden als praktijkruimte, handelspand ed..
Dit centraal gelegen pand, in zeer goede staat, bevindt zich in de dorpskern van Nieuwerkerken ( Aalst ) . Dit pand is zo goed als instapklaar en leent zich zowel tot wonen, of voor de uitbouw van een praktijkruimte, gericht naar vrije beroepen , als naar een handelspand op het gelijkvloers. Dit pand heeft een afzonderlijke ingang. Het pand beschikt over een grote ruimte van 58 m2 (living, praktijkruimte, verkoopsruimte etc…) , twee grote bureelruimtes ( burelen of slaapkamers ), twee bergingen ( opslagruimte of dressing ), en een ruime keuken. Het pand geeft achteraan uit een betegelde koer waar zich de garages bevingen. Mis deze kans niet en vraag vandaag nog een bezoek bij Firmin op het nummer 0478/49.33.07.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners