U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9308 Hofstade

Omschrijving

INSTAPKLAAR DUPLEX APPARTEMENT TE KOOP INCLUSIEF GARAGE! BJ 2006

Op wandelafstand van het station van Aalst, op een ideale ligging en rustig gelegen, bevindt zich dit volledig ingericht, gaaf afgewerkt en totaal instapklaar duplex-appartement van 135 m² met 2 slaapkamers en garage inclusief. Kom deze prachtige aanbieding snel ontdekken!
Het appartement dateert van 2006, is gelegen op de 1ste en 2de verdieping en is pas volledig geschilderd. Kreeg onlangs een nieuw look en blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn lichtinval, zijn 2 ruime terrassen en is instapklaar
Het is in te delen in een inkom met aparte WC, een leefruimte van 14m², een eetplaats en open keuken van 29 m², een volledig ingerichte keuken met dubbele spoelbak, combi, koelkast en diepvries, kookplaat en vaatwas, een terras oost gericht van 13 m², een terras westzijde van 6 m². Op de 2de verdieping een nachthal met 2 slaapkamers van 18 m², een badkamer van 7 m² met bad, douche, WC, dubbele lavabo en een berging van 6 m² voor wasmachine. Op het gelijkvloers bevindt zich een garage met automatische poort van 18 m².
Er is ook een gemeenschappelijke fietsstalling.
Kom snel dit uitzonderlijke en aantrekkelijk goed ontdekken en bel naar Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners