U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

SCHITTEREND GELEGEN, EXCLUSIEVE VILLA op ca. 42 are + ATELIER - 9270 Laarne

Omschrijving

Voor meer info of om een bezoek te plannen, bel 0495/233 455.

Deze prachtige, recente villa uit 2004 biedt alles om u als veeleisende koper te kunnen bekoren. Vooreerst is ze schitterend gelegen: in een zeer residentiële en landelijke buurt, maar toch zeer goed bereikbaar en kort bij opritten autostrade naar Gent/Antwerpen/Brussel.
Op het gelijkvloers vindt u een grote inkomhall (18m2) met ruim zicht op de bovenste nachthall, een zeer aangename living van 66m2 in L-vorm met centrale haard met glaswand, een grote leefkeuken van ca. 30m2 met aansluitende orangerie van ca. 20m2, was- en stookplaats met Viessman CV-installatie, dubbele garage (32m2) en een bureel (16,5 m2). Alle ruimtes op het gelijkvoers zijn voorzien van een natuurstenen vloer in zwarte leisteen.
Achter het mooie terras (70m2) op de binnenkoer ligt een prachtig verwarmd buitenzwembad van 4,5 x 16m, voorzien van een geïntegreerde overdekking met solar lamellen, en een poolhouse met sauna, badkamer en kleedruimte (15m2). De tuin is Z/W gericht en heeft een prachtig vergezicht.
Naast het poolhouse en discreet achter/naast de woning werd ook op een groot en praktisch atelier voorzien van 170m2 en 5m hoog.
Op de eerste verdieping vindt u zeer grote en mooi ingedeelde kamers/badkamers: 4 kamers (24 - 31 (incl. dressing) - 18,5 en 18 m2) alsook een ruime en praktische badkamer (12,5m2 met douche, ligbad, dubbele lavabo en toilet) en een technische ruimte/bergplaats. Op de derde verdieping komt u naar de zolder (72m2) via een vaste trap. Blanco keuring elektriciteit.
Deze villa is exclusief gelegen, zeer degelijk gebouwd, ruim en heel praktisch ingedeeld, en biedt heel veel extra's (zicht, poolhouse, zwembad, domotica, geluidsisolatie etc..). Een ideale combinatie van woning + bijgebouw voor een zelfstandig ondernemer of liefhebber van oldtimers, antiek etc... die veel plaats nodig heeft.

Voor meer info of om een bezoek te plannen, bel 0495/233 455.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners