U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Opbrengsteigendom BJ 1990 - 5 appartementen + garages volle centrum Erembodegem! - 9320 Aalst

Omschrijving

Bent u een belegger - investeerder op zoek naar een degelijk gebouw met een goed rendement en een topligging, dan is dit voor u een buitenkans.

In het centrum van Erembodegem, vlakbij winkels, scholen, het station en ander openbaar vervoer, bevindt zich dit mooie gebouw uit 1990. Op het gelijkvloers vindt u 5 zeer ruime garages / staanplaatsen, een gemeenschappelijke inkomhall en een grote gemeenschappelijke bergruimte.

Op de eerste en tweede verdieping vindt u telkens een 1- en 2-slaapkamerappartement van respectievelijk 80 en 100 m2 met hun terrassen, en op het derde verdiep een groot 2-slaapkamerappartement van ca 150m2.

Het gebouw is zeer degelijk, de ramen in aluminium met dubbel glas en de verwarming van de toekomst op elektriciteit (mogelijkheid tot plaatsen van zonnepanelen!). Er is geen lift aanwezig dus perfect voor zeer lage algemene kosten!

Het appartementsgebouw heeft betonnen tussenvloeren en is praktisch ingedeeld, doch heeft over het algemeen toch een update nodig qua inrichting.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners