U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

OPBRENGSTEIGENDOM MET HANDELSGELIJKVLOERS EN 3APP TE KOOP VLAKBIJ DE GROTE MARKT AALST

De unieke kans om een zeer degelijk gebouw aan te kopen als opbrengsteigendom, vergund als handelsgelijkvloers (185 m²) en drie appartementen, op een schitterende locatie. Op het gelijkvloers vindt u een gemeenschappelijke inkom (sas) dat enerzijds naar de handelszaak leidt,en anderzijds naar de bovenliggende appartementen.
Het handelsgedeelte bevat een commercieel gedeelte van ca. 180 m²=commerciële ruimte ca. 100 m², keuken (25 m²), leefruimte (15m²), badkamer (5m²), stockage en gangen (ca. 20m²).
De eerste, tweede en derde verdiepingen bevatten woongedeeltes, vergund als drie appartementen. Er zijn aparte tellers.
De 1ste en 2de verdieping is als volgt ingedeeld: leefruimte, naastliggende dressing (of mogelijk keuken), twee ruime slaapkamers per verdiep (15 en 11 m²), een ruime badkamer (6m²) met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Eerste en tweede verdiep zijn elk ca. 80m² groot en hebben deze identieke indeling.
De derde verdieping is momenteel ingericht als zolder maar kan een derde appartement worden (vergund). Grootte ca. 70 m².
Er is nog een ruime kelder van ca. 40 m² met diverse bergingen voor woongedeeltes en handel.
Het gebouw is zeer degelijk (betonnen gewelf) en werd goed onderhouden met aluminium ramen (dubbel glas), CV op gas, alsook zeer netjes.
Dit pand is met minimale inspanningen om te bouwen tot handel + 3 appartementen, dus verhuur van 4 entiteiten mogelijk! Met een totale extra verbouwing van ca. 100.000 euro + koopprijs + aankoopkosten (notaris, registratie), heeft u een netto opbrengst van 6%, rekening houdend met onderhoudskosten en aftrek KI door de eigenaar betaald! Een zeer goede en veilige belegging waarvan een mogelijke meerwaarde te realiseren op 10 à 15 jaar. Zeer goede prijs/kwaliteit. Voor meer info bel 0495 233 455.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners