U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9450 Haaltert

Omschrijving

Handelspand met commercieel uitstekende ligging

Commerciële topaanbieding! Nabij het centrum van Haaltert, op een gunstige, rustige maar ook praktisch toegankelijke locatie, bevindt zich op een terrein van 4000 m², dit uniek goed bestaande uit een oprit, een magazijn 1 van 700 m², een magazijn 2 van 180 m², een metalen loods van 200 m², 2 aparte garageboxen en een gigantisch potentieel aan parkeerplaatsen of stapelruimte. De magazijnen zijn ingericht in Ytong-blokken met een metalen draagconstructie, met een kelderruimte van 290 m² voorzien van toegang met een goederenlift tot 600kg, laad en loszones en zijn voorzien van verwarming en luchtcirculatie op aardgas. De metalen loods is een complete metaalconstructie, winddicht maar niet geïsoleerd. Alle toegangen, zowel tot terrein als tot loodsen en magazijnen zijn ruim en hoog genoeg voorzien voor opleggers (tot 5 m), aangelegd in zware betonelementen.
Magazijn 1 beschikt nog over een bureelruimte en een sanitair blok.
De uitzonderlijke troeven zijn gekend : commercieel een topper, de gunstige ligging, de ruime locatie, de toegankelijkheid en bereikbaarheid, kwalitatief gebouwde loodsen.
Mogelijkheid om binnen het magazijn een woonentiteit te voorzien zoals een industriële loft, appartement, …. Om wonen en werken ter plaatse te combineren.
Ideaal voor dynamische mensen die commercieel een stap vooruit willen zetten! Telefoon Bjorn : 0476/68.93.23.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners