U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

Wat een uitzonderlijke aanbieding op een toplocatie! Kom dit unieke en prestigieuze goed ontdekken!

Op de chique Parklaan, rechtover het park van Aalst, met een schitterend panoramisch uitzicht, bevindt zich dit charmante, op te frissen herenhuis in Art-Nouveau stijl. De fraaie woning bevindt zich op een eigendom van 420 m², met een gezellige diepe achtertuin, zeer praktisch gelegen op 5 min van de oprit E40, de Expresweg naar Ninove en de Brusselsesteenweg.
De woning beschikt over 5 verdiepingen, met name een kelder, een gelijkvloers met living, eetplaats, zitruimte, keuken, WC en berging, een 1ste verdieping met een nachthal, 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte WC, een 2de verdieping met een nachthal, 2 ruime slaapkamers, een kleine slaapkamer en een aparte WC en tenslotte een nog in te richten zolder met nachthal.
Grote ruimtes, hoge plafonds, slaapkamers van meer dan 16 m², een leefruimte van 40 m², op elke verdieping een aparte WC, een zithoek in de achterbouw van 24 m² met zicht op de schitterende tuin, maken dit herenhuis tot een uniek en aantrekkelijk project met vele mogelijkheden.

Deze woning blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn centrale ligging, zijn bereikbaarheid, zijn charmante tuin met terras, zijn solide structuur, de vele opportuniteiten, de uitzonderlijke stijl.
Er bestaat ook de mogelijkheid om extra verdiepingen bij te creëren en over te gaan tot inrichten van appartementen!
Prijs – kwaliteit : een aanrader!
Voor meer inlichtingen of een bezoek bel Bjorn op 0476/689 323


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners