U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

ZEER CHARMANTE EN GERENOVEERDE HERENWONING MET 5 K, 2 BADK, TUIN EN GARAGE TE DENDERLEEUW - 9470 Denderleeuw

Omschrijving

OPEN HUIS ZO 28 APRIL 14u-16u OP AFSPRAAK: bel: 0495233455
De verkoop van deze woning is een unieke kans voor wie houdt van charme, klasse, ruimte en kwaliteit.
Dit volledig gerenoveerde herenhuis heeft zeer vele, unieke troeven. Het werd gebouwd in 1936 maar volledig gerenoveerd in 2011: elektriciteit, ramen, CV op gas, dak, keuken, nieuwe badkamer, bijgebouw etc...: alles werd vernieuwd.
Op het gelijkvloers vindt u een statige inkomhall met marmeren vloer en hoge plafonds. De living met zeer mooi massief visgraatparket, open haard, en bijkomend aansluitend wintertuin-veranda zijn samen 50m2 groot. De nieuwe keuken is zeer mooi en heeft alle toestellen, natuurstenen werkblad en een aparte eethoek. Daarachter vindt u een bergruimte/wasplaats en ook nieuwe badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo. Aansluitend aan woning en tuin vindt u een ruime berging, een grote garage met automatische sectionaalpoort en een droge kelder van 25m2 met wijnberging.
Op de eerste verdieping en het tussenverdiep bevinden zich 5 kamers (18, 17, 13, 13 en 18 m2), een tweede badkamer (ligbad/douche, lavabo, toilet) en een werkkamer/dressing van 8m2.
Op de derde verdieping een zeer goed geïsoleerde en verlichte zolder/speelruimte van 80m2. De woning is uitgerust met zonnepanelen en is dus zelfvoorzienend voor elektriciteit. Een smaakvolle, gerenoveerde woning met deze klasse en charme komt zeer zelden te koop. Bel voor alle info naar 0495233455


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners