U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

UITSTEKEND gelegen handelspand met woonst! Volledig vernieuwd en instapklaar!

Dit perfect gelegen handelspand bevindt zich nabij scholen, een winkelcentrum (met parkeergelegenheid voor de deur) en op wandelafstand van de Grote Markt in Aalst. Het pand is zeer ruim (250m²), werd onlangs volledig gerenoveerd en is instapklaar! Het gelijkvloers deed dienst als broodjeszaak (ideaal op deze locatie!) en bestaat uit een inkomhal, een ruime eetplaats voor- en achteraan, een volledig ingerichte professionele keuken (koelcel, ZIP broodsnijmachine, vaatwasser, …), een grote toog en 2 gastentoiletten.
Het luxueus gerenoveerde duplex appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping vinden we een ruime en aangename leefruimte met gezellige gashaard en een totaal geïnstalleerde keuken (NIEUW!) met groot keukeneiland, inbouwtoestellen van NEFF, een wijnfrigo, enz. Verder vinden we er een mooie badkamer (met inloopdouche, dubbele wasbak en wc) en een ruim zuidgericht terras (35m2). Op de tweede verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met mezzanine. Er is ook een droge kelder aanwezig. Het pand kan dienen als praktijk (kantoor - vrij beroep) of handel (broodjes - snacks - tearoom) + woonst of als opbrengsteigendom (5% netto opbrengst!). Het GLV kan gescheiden worden van het appartement (aparte ingang met trap is reeds voorzien!).
Wil jij de nieuwe eigenaar worden van dit leuke pand met veel mogelijkheden en op een TOPLOCATIE in Aalst, dan is dit JE KANS! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Pieter Beeckman op 0486/487971 of via mail pieter.beeckman@francois-partners.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners