U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst (9300)

Omschrijving

SCHITTERENDE WONING – PERFECTE STAAT 3SLKS + TUIN!

Discrete verkoop – Deze totaal gerenoveerde woning is een parel, gelegen vlakbij het centrum. Zij biedt zeer veel ruimte, is mooi en luxueus afgewerkt, en werd recent volledig gerenoveerd.
Op het gelijkvloers vindt u – achter de nieuw geïsoleerde gevel afgewerkt met mooie bepleistering – een ruime inkomhall (met inbouwkasten onder de trap), een apart gastentoilet met lavabo, een zeer praktische berging met inbouwkasten, CV ketel en plaats voor waschmachine, droogkast etc.., een glazen deur naar de grote living met open keuken (samen 53 m²!) en daarachter een mooie stadstuin met design tuinhuis – samen 42 m² groot. Overal klassevolle en onderhoudsvriendelijke vloeren (60X60), perfecte afwerking en ook de keuken zelf is volledig uitgerust met alle toestellen (inclusief vaatwas en aparte diepvries). De tuin is perfect zuidgericht!
Op de eerste verdieping vindt u de nachthall, de ruime badkamer (ligbad, aparte douche, lavabo met inbouwkast, toilet), alsook een grote slaapkamer (16.5) m²) + aparte dressing (5.5 m²)!
Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers (18 en 14,5m²).
Deze woning verkeert in topstaat. Zij is zeer gezellig en klassevol ingericht, is super geïsoleerd in de vloeren, muren en daken (EPC 142!!!), heeft een regenwaterput (met gebruik intern op toiletten etc…), volledig blanco gekeurde elektriciteit, alsook CV op gas met zeer laag verbruik. De ligging is TOP (vlakbij centrum – doch in het volle groen nabij parkgebied, openbaar vervoer, winkels, scouts, zwembad en sportfaciliteiten alsook snel op E40 via Ternat en Aalst). De eigenaars huren momenteel een naastliggende garage! Het totaal aan kwaliteiten maakt van deze woonst een unieke thuis!
Voor alle info of afspraken: bel 0495 233 455



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners