U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Ninove

Omschrijving

Ruime stadswoning met karakter, nabij centrum Ninove

Nabij het centrum van Ninove, bevindt zich deze charmante op te frissen stadswoning met 4 slaapkamers op een eigendom van 302 m².

Deze woning ademt ruimte, beschikkend op het gelijkvloers over een ruime geïntegreerde garage met een oprit/staanplaatsen voor de garage, een open keuken, met een eetplaats, leefruimte en een aparte zithoek, een inkomhal met een trap, naar de 1ste verdieping komend in de nachthal, heeft men toegang tot 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Een vaste trap naar de zolder, de welk nog kan worden ingericht.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid zijn belangrijke troeven, alsook de ligging nabij het centrum en voor een stadswoning toch beschikkend over een aangename ruime tuin is zeker een pluspunt.

De woning is instapklaar, verzorgd en net, doch enkele hedendaagse aanpassingen zijn noodzakelijk. Een geautomatiseerde garagepoort, een gebruiksklare keuken met recent vernieuwde kookplaat, overal rolluiken, betonvloeren als draagstructuur, vaste trap naar zolder, een ruime kelder, … zijn enkele positieve kenmerken.

Ideaal voor jonge en grote gezinnen, gezien de vele slaapkamers en de ruimte die de woning biedt! Vele mogelijkheden en voordelen om van deze woning uw droomhuis te maken.

Kom snel deze aanbieding ontdekken en bel naar Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners