U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6984 Hives

Omschrijving

UNIEK EN LUXUEUS VAKANTIEDOMEIN: OPBRENGSTEIGENDOM MET TOP RENDEMENT

Dit prachtige en unieke vakantiedomein ligt op ca. 5,5 hectare en bevat 2 gebouwen. Gelegen in een oase van rust en afgewerkt tot in de kleinste details, betreft dit zowel voor verhuring als eigen gebruik, dé ideale investering.De gebouwen werden in 2012 volledig gestript en gerenoveerd. De brandveiligheid en elektriciteit zijn nieuw met volledig blanco attesten.
Extra technologische snufjes om het rendement te optimaliseren werden ook voorzien. Zo is het mogelijk om de centrale verwarming te activeren van op afstand.
Verder is er een zeer doordacht verhuursysteem, in samenwerking met Ardennes-étape, dat zorgt voor optimale verhuring en hoge bezettingsgraad.
De eerste woning omvat 2 slaapkamers en 2 badkamers, een zeer grote leefruimte met veel lichtinval en een zeer aangename, warme afwerking.
De 2de woning omvat 6 slaapkamers en 6 eigen badkamers, een grote leefruimte met opnieuw veel lichtinval en een open keuken, volledig afgewerkt in inox, perfect qua onderhoudsgemak en levensduur!
Beide woning zijn geïsoleerd, hebben dubbele beglazing en genieten van vernieuwde technische installaties!
De volledige uitrusting (bedden, meubelen, huisraad, machines etc...) van de huurwoning wordt mee verkocht - en is inclusief de verkoopprijs.
De natuur, de tuinen, de ruimtes, de lichtinval, grote terrassen, buitensauna en de vijver maken samen met de huizen een uniek geheel!
Deze unieke aanbieding wordt in optie aangeboden met een wassalon incl. opbrengsteigendom/appartement, gelegen in het centrum van La Roche-en-Ardenne.
Dit geheel heeft bovendien een potentieel rendement van 8% op jaarbasis!
Kortom: Een prachtig buitenverblijf EN perfecte investering! Meer informatie of een bezoek ter plaatse? Bel Laurens op 0477/65.06.15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners