U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1790 Affligem

Omschrijving

DESIGN VILLA OP 7a23ca MET 3SLKS, GARAGE EN TUIN OP ZEER GOEDE LOCATIE!

Deze zeer goed en centraal gelegen villa verkeert in topstaat. Zij werd steeds en zeer goed onderhouden door de eigenaars, is volledig instapklaar en biedt een uniek karakter door haar tijdloos design, ruimte, ligging en degelijkheid.
Het woongedeelte bevindt zich volledig op 1 niveau (zeer praktisch!). U vindt er een mooie, vintage doch hedendaagse keuken van 17m² in nieuwstaat, een living van 56 m² met haard, dubbele zithoek en eetplaats met overal ingebouwde kasten. Verder een ruime inkomhall met apart gastentoilet (incl. lavabo), een nachthall van 16 m² met inbouwkasten, drie slaapkamers (ca. 13, 13 en 10 m²) en een badkamer met prachtig rood glasmozaïek (ligbad/douche, lavabo, bidet en toilet). Op niveau -1 vindt u een ruime garage voor 2 wagens, diverse kelders alsook de centrale verwarming, en een apart bureel/werkkamer met buitenlicht. Het dak werd in de loop der jaren vernieuwd met EPDM, er is centrale verwarming (mazout) en dubbel glas. De stookkosten zijn zeer beperkt met ca. 2500 euro per jaar voor constante bewoning! Er werd bovendien een nieuwe, volledig conforme mazouttank geplaatst.
De gevel van de villa werd aangekleed met prachtig vergrijsd cederhout dat de woning een exclusief, tijdloos en gezellig karakter geeft. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, vraag vandaag nog een afspraak op het nummer 0495/233 455


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners