U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9340 Lede

Omschrijving

IN OPTIE - Zeer ruime villa op ca. 9a met prachtig zicht!

- IN OPTIE -

Deze schitterend gelegen villa zal u verbazen door haar ruimte, ligging en bouw. Zeer vlot bereikbaar en in een residentiële straat gelegen, krijgt u een kilometers vergezicht over de velden, vanuit de living en de zuid georiënteerde tuin.

Op het gelijkvloers vindt u een imposante inkomhal met open trap die naar de 1ste VD leidt. De ruime living, annex recente orangerie, zijn samen ca. 53m² groot. Zij bieden u een zicht op de mooie tuin en de weidse velden.

Daarnaast bevindt zich de goed uitgeruste leefkeuken, met massief eiken fronten (actueel!) alsook een natuurstenen blad. Verder op het GVL een ruime slaapkamer/bureel met inbouwkasten, een zeer praktische berging van ca. 12m², een gastentoilet en 2 zeer grote garages met nieuwe automatische sectionaalpoorten. Op het 1e VD opnieuw een zee aan ruimte, met 4 grote kamers (totaal 5 dus): 18, 14, 13 en 15m², een badk. van ca. 10m² met een ligbad/douche, toilet en dubbele lavabo. Er is ook een 2e douchekamer + lavabo en een apart toilet. Via een uittrektrap komt u terecht op de zolder (40m² ). De villa is zeer degelijk en luxueus afgewerkt: overal natuursteen, massieve parket en deuren. De muren kregen allemaal een nieuw likje verf! Ook het terras werd recentelijk vernieuwd met grote tegels natuursteen. De elektriciteit werd volledig nagekeken en is 100% conform! De degelijkheid, de ligging, de ruimte, het zicht en de klasse van deze woning maken dat u hier mits betaling van de zeer correcte prijs en mits het aanbrengen van uw eigen “accenten”, uw eigen droomwoning kunt aankopen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners