U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9340 Lede

Omschrijving

IN OPTIE - Zeer ruime villa met 5 SLK én prachtig zicht!

- Voor alle info en het plannen van een bezoek bel Pieter op 0486 48 79 71 -

Deze schitterend gelegen villa zal u verbazen door haar ruimte, ligging en bouw. Zeer vlot bereikbaar en in een residentiële straat gelegen, krijgt u een kilometers vergezicht over de velden, vanuit de living en de zuid georiënteerde tuin.

Op het GVL vindt u een imposante inkomhal met open trap die naar de 1ste VD leidt. De ruime living, annex recente orangerie, zijn samen 53m² groot. Daarnaast bevindt zich de goed uitgeruste leefkeuken, een bureel met inbouwkasten, een zeer praktische berging van 12m², een gastentoilet en 2 grote garages met automatische sectionaalpoorten.

Op het 1e VD opnieuw een zee aan ruimte, met 5 grote slaapkamers: 18, 14, 13 en 15 en 20m², een badkamer met bad, toilet en dubbele lavabo. Er is ook nog een extra douchekamer + lavabo en een apart toilet. Via een uittrektrap komt u terecht op de zolder (40m²). De villa werd afgewerkt met natuursteen, massieve parket, ... en werd steeds goed onderhouden. De muren kregen een nieuw likje verf! Ook het terras werd recent vernieuwd met grote tegels natuursteen. De elektriciteit is 100% conform! De degelijkheid, de ligging, de ruimte en het uitzicht maken dat u hier, mits het aanbrengen van uw eigen “accenten”, uw droomwoning kunt aankopen! Bel 0486 48 79 71.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners