U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Nederhasselt

Omschrijving

Landelijke recente villa met 3 slaapkamers, garage en grote tuin.

Voor meer info of een bezoek, contacteer Laurens op 0477/65.06.15. Landelijk gelegen, recente villa met 3 slaapkamers, dressing en garage. Deze woning situeert zich in het landelijke, rustige Nederhasselt. Winkels, scholen en de dorpskern bevinden zich op korte afstand. Dankzij de grote tuin, gelegen in het groen, kan men hier genieten van alle rust. De woning werd steeds zeer goed onderhouden en kreeg de nodige verfraaiingswerken door de jaren heen. Zo werden recent de keuken, de trap en de brander van de centrale verwarming volledig vernieuwd en kreeg de woning een aansluiting op aardgas. Ten slotte werden er in 2012 nog 22 zonnepanelen geplaatst, waardoor hoge energiefacturen tot het verleden behoren.
Op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet en prachtige eiken trap, een grote leefruimte veel lichtinval, een ingerichte keuken met werkeiland en ontbijthoek, een bureau en de garage met bijhorende bergruimte en wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van 17m², 12m² en maar liefst 36m² (met dressing) en een praktisch ingerichte badkamer met bad, douche, toilet en dubbel badkamermeubel.
Voor meer informatie of een bezoek: contacteer Laurens op 0477/65.06.15.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners