U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8432 Middelkerke

Omschrijving

SUPER CHARMANT POLDERHUISJE op 8are - VOLLEDIG GERENOVEERD!

Dit zeer charmante polderhuisje dateert van ca. 1850 maar werd in 2005 volledig gerenoveerd: nieuw dak, isolatie, ramen, vloeren, keuken, elektriciteit, verwarming, etc...
Uiterst mooi gelegen aan het water, biedt dit polderhuisje een unieke locatie: midden in het veld, aan een fietsroute, en ook vlakbij de kust. Een ideale woning als hoofdverblijf OF een perfect vakantiehuis!
Op het gelijkvloers vindt u een eetkamer/zitkamer van 16m², een zeer hoogwaardige nieuwe keuken in cottage stijl met naastgelegen zithoek en haardvuur (samen ca. 40m²), een badkamer met ligbad, lavabo en toilet, een grote slaapkamer en tweede badkamer (douche, lavabo en 2de toilet) met een praktische bergingshoek (+ wasplaats). Op de eerste verdieping nog een slaapkamer + berging/dressing.
Er zijn drie terrassen waarvan een gedeelte overdekt (pergola). Zeer mooi en charmant aangelegde tuin + tuinhuis, alsook een nieuw aangelegde staanplaats voor 2 wagens! Isolatie werd voorzien alsook houten ramen met dubbel glas en ecologische verwarming op pellets die het hele huis verwarmt!
Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt/verzorgd en wordt voor u een gezellige thuis/vakantiewoning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners