U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning! Ideaal voor investering!

Unieke aanbieding! In de schaduw van het OLV, nabij het stedelijk zwembad op een zeer gunstige en rustige locatie bevindt zich deze charmante rijwoning op een totale oppervlakte van ca. 300 m² met een leuke zuid gerichte tuin. De woning is onlangs volledig gerenoveerd, de slaapkamers zijn opgefrist, nieuwe dubbele beglazing, een volledig nieuwe badkamer (nog ongebruikt), een volledig nieuwe keuken (nog ongebruikt) en blinkt uit in een enorm ruimtegevoel door de extreme lichtinval en het gebruik van frisse en nieuwe tinten.
Een echte aanrader voor wie een instapklare, vernieuwde woning zoekt ! Deze zeer solide woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal met trap en vestiaire, een ruime eetplaats en een mooie open living, een aparte bureelruimte, een zeer fraaie open keuken volledig voorzien van alle comfort (met vaatwasaansluiting), een frisse en totaal vernieuwde badkamer met lavabo, WC, bad/douche, een berging/washok met aparte WC. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal met 2 kleinere slaapkamers en 1 grote slaapkamer. De zolderverdieping is noch ingericht noch geïsoleerd, doch kan nog fungeren als extra kamer.
Belangrijke kenmerken van de woning : een zeer solide woning, volledig gerenoveerd, nog ongebruikte elektrische en sanitaire toestellen, meteen instapklaar, dubbele beglazing in alu, zeer veel lichtinval, elektriciteit conform, praktische indeling, ruimtegevoel en een gezellige tuin met een aparte toegang .
Zeer interessant als investering : de woning is voor de renovatie altijd verhuurd geweest aan 750 Euro/maand.
Voor meer info en/of bezoek contacteer Bjorn op het nr. 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners