U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

KLASSEVOLLE EN ZEER RUIME WONING MET 4 SLKS EN ZUIDGERICHTE TUIN, CENTRUM AALST

Deze zeer charmante, oerdegelijke en ruime woning is gelegen vlakbij het centrum van Aalst. Zij biedt een gezellige, zuidgerichte tuin, ruime leefruimtes en slaapkamers, en een perfecte ligging aan de toekomstige eigenaars.

Op het gelijkvloers vindt u een mooie inkomhall, een ruime living met aansluitende leefruimte en aparte keuken, toilet, veranda en een goed onderhouden zuidgerichte tuin met tuinberging. De zeer droge en ruime kelder biedt veel plaats voor hobby of gezin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers en een gebruiksklare badkamer met ligbad/douche, lavabo en toilet. Op de tweede verdieping vindt u twee extra ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer/bureel.

Het dak én het onderdak werden volledig vernieuwd, en de woning is in een ZEER goede staat van onderhoud. Mits een beetje werken en opfrissing maakt u hiervan een zeer aangename, goed gelegen woning voor een vrijgezel, koppel of gezin met kinderen. Schitterend zicht vooraan de woning, volledige privacy in de tuin. De centrale ligging, vlakbij het station, de winkels en scholen maakt deze woning extra aantrekkelijk. Voor meer info contacteer Firmin 0478 493307


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners