U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

Super gelegen en recente nieuwbouw meer-etagewoning , ideaal voor starters !!

Deze in 2004 uitgevoerde nieuwbouw woning geeft aan elke verdieping een eigen karakter. Een woning die zich situeert aan de rand van het stadscentrum , vlakbij het stadspark en toch rustig gelegen. Op het gelijkvloers vindt u de inkom, afzonderlijk toilet, de volledig ingerichte keuken met eethoek, (alle apparatuur aanwezig , zelfs een grote Amerikaanse frigo), en praktische berging. De trap brengt u naar de eerste verdieping die werd ingericht als woonkamer / salon of TV room. De tweede verdieping is ingericht als een zeer grote slaapkamer en een badkamer met douche en lavabo.
Gebouwd met zeer kwalitatieve materialen: blauwe steen, prachtige voorgevel, betonnen tussenvloeren, zeer grote aluminium ramen met dubbel glas. Hierdoor kent de woning een grote lichtinval. Zeer zuinige woning dank zij centrale verwarming op elektriciteit en nachttarief!! Ook binnenin hoge afwerkingsgraad: volledig herschilderd en is als nieuw.
Al deze eigenschappen hebben als resultaat: een instapklare woning, een aanrader voor starters of investeerders (netto rendement van ca. 4%!!) Voor een bezoek of meer info: bel Firmin 0478/49.33.07


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners