U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

CHARMANTE OPEN BEBOUWING TE KOOP INSTAPKLAAR

Kom snel deze prachtige aanbieding ontdekken, een charmant pand, een open bebouwing op een eigendom van 693 m² met 3 slaapkamers, een grote tuin, in een rustige wijk, nabij de Zandberg, Immerzeeldreef en Affligemdreef.
Aangenaam wonen in een rustige omgeving nabij centrum Aalst, doch met goede bereikbaarheid naar Brusselsesteenweg en de E40.
De woning is momenteel verhuurd maar is volledig vrij op 1 januari 2018. Ze blinkt uit door volledige instapklaar te zijn: gedeelte renovatie in 2010, met lichtrijke ruimtes, met 3 slaapkamers, een ingerichte keuken, dubbele beglazing, een ingewerkte garage, een oprit naast de woning, een werkhuis in de tuin, een badkamer met bad en douche, een zuid gerichte tuin, …..
Kortom, een aantrekkelijke 4 gevel woning met vele mogelijkheden, in te delen in een gang met traphal, een living en eetplaats van 24 m², een volledig ingerichte keuken van 15 m², een berging, washok, een garage, een WC, een vestiaire, een bureel of hobbyruimte. De 1ste verdieping met een nachthal, 1 grote slaapkamer van 16 m², een slaapkamer van 11 m² en 7 m² en een badkamer van 8 m². De zolder kan nog worden ingericht!
Aarzel niet en wees u bewust van de charme van deze gezellige instapklare woning! Contacteer Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners