U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9300 Aalst

Omschrijving

GOEDGELEGEN HOB TE KOOP - INSTAPKLAAR

Deze ruime woning is in 2014 volledig gerenoveerd tot een zuinige, gezellige en praktische woning welke bovendien goed gelegen is nabij het OLV ziekenhuis. Via de authentieke hall komt u in de smaakvolle leefruimte met eetplaats en salon met hierbij aansluitend de deur naar het zonnige terras. De nieuwe keuken is volledig ingericht met kwaliteitstoestellen en een extra ruime ontbijthoek. Via de keuken kan u eveneens naar het privé terras en daarna via de trap naar de tuin.
Op het eerste verdiep zijn er 3 kamers en een luxe badkamer met inloopdouche. De master bedroom achteraan heeft een terras. Er is een supergrote zolder (momenteel nog via een luik bereikbaar) waar nog 2 grote kamers kunnen afgewerkt worden en een extra badkamer of welke eventueel een grote hobbyruimte kan worden.
Er is ruimte voor een vaste trap.
Via de keuken komt u in de kelder van 90m2 met berging en garage. De garage is toegankelijk via de oprit achteraan en met sectionale poort. De woning is energiezuinig en zelfs overal voorzien van een ventilatiesysteem + de elektriciteit is conform. Maak uw afspraak en bel: 0475 82 84 82


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners