U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1730 Asse

Omschrijving

PRESTIGUEUZE AANBIEDING

PRESTIGUEUZE AANBIEDING op een toplocatie! Een uniek landhuis in hoevestijl, volgens de regels van de kunst, met zin voor kwaliteit en detail, volledig nieuw gebouwd in 1995. Deze rustieke villa situeert zich te midden het groen en de natuur, langs de landbouwvelden van Asbeek, in een oase van rust en stilte, doch met een vlotte bereikbaarheid naar E40 en Brusselsesteenweg, in de nabijheid van centrum Asse, Essene, Affligem en Ternat. Kortom, een unieke toplocatie met alle faciliteiten in de buurt! Prachtig aanbod voor wie van rust en ruimte houdt, voor wie zich 1 met de natuur wil wanen!
Dit enig charmante landhuis strekt zich uit in L-vorm op een gigantische eigendom van 34 are. Het pand beschikt over 4 grote slaapkamers, waarvan één op het gelijkvloers met een privé-badkamer en dressing. Tevens op het gelijkvloers, een grote living van 54 m², een ingerichte keuken van 20 m², een berging, een technische ruimte, een gastentoilet, een ruime en praktische inkomhal met vestiaire en een grote bureelruimte van 50 m². De praktische indeling (privé en praktijk eenvoudig te scheiden) en de meerdere autostaanplaatsen maken dit pand zeer populair tot uitoefening van praktijk of vrij beroep.
De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal, 3 ruime slaapkamers, voorzien van inbouwkasten, en een badkamer. De zolder kan nog worden ingericht. Dit prachtige unieke pand biedt zijn charme door zijn rustieke afwerking, zijn oog voor detail, zijn warme en authentieke materialen. Centrale verwarming op stookolie, overal radiatoren, vloerverwarming in de living, dakisolatie, dubbele beglazing, raamluiken aanwezig, alarminstallatie, airco.
Dit fraaie pand blinkt uit door zijn praktische indeling, zijn ruime vertrekken, zijn aangename lichtinval, zijn ruimtegevoel, zijn conforme elektriciteit, zijn ligging, zijn oog voor detail, zijn mogelijkheid tot vrij beroep en zijn EPC-waarde van 208 tot in de perfectie.
Uniek en prestigieuze eigendom langs de rand van Brussel, geniet van de rust en stilte, geniet van de ruimte en de natuur en kom vooral dit prachtige project ontdekken! Contacteer Bjorn op het nr 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners