U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9520 Bavegem

Omschrijving

Residentieel bouwproject

REEDS 4 LOTEN VERKOCHT, NOG 1 TE KOOP
In het landelijke St-Lievens-Houtem, in een oase van rust, bevinden zich deze mooi symmetrisch verdeelde loten, deel uitmakend van een verkavelingsaanvraag. Kom dit uitzonderlijke goed ontdekken en wees u bewust van de aangename woonmogelijkheden. Hier kan u kiezen uit 5 gunstig georiënteerde loten, met ZO-gerichte tuin, waarvan 4 voor half-open bebouwing en 1 voor open bebouwing, van resp 550 m², 462 m², 544 m², 627 m² en 709 m².
Een unieke kans die u beter niet laat liggen! Alle loten kunnen woningen voorzien met gevelbreedtes van 8 m en een bouwdiepte van 15 m. Ontdek deze opportuniteiten en voorzie hierop de woning van uw dromen!
Deze nieuw te bouwen woningen zijn nog volledig te bepalen naar eigen smaak en wens. Zowel naar architectuur, indeling als materiaal zijn er nog vele mogelijkheden, maar bieden zij een zeer grote ruimte, comfort en luxe aan de nieuwe eigenaars. De woningen wordt traditioneel gebouwd met enkel de beste materialen en mooiste afwerking!
Prijzen voor water- en winddicht. Prijzen excl. registratie, BTW, architect en aansluitingskosten nutsvoorzieningen
ENKEL nog lot 5 (709m²) te koop aan 135.000 Euro. Aarzel niet Björn (0491/88.61.51.) te contacteren voor vragen of inlichtingen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners