U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9552 Borsbeke

Omschrijving

CHARMANTE, KLASSEVOLLE EN CENTRAAL GELEGEN OPEN BOUW MET 4 KAMERS, TUIN EN GARAGE

Deze oerdegelijke en zeer ruime open bouw biedt enorme mogelijkheden aan de toekomstige bewoners. Zij is zéér centraal gelegen in het centrum van Borsbeke, en werd indertijd gebouwd met luxueuze en zeer degelijke materialen.
Er is een perfect georiënteerde tuin, die mits optimale indeling sterk kan vergroot worden. Op het gelijkvloers vindt u een charmante inkomhall met art-déco elementen en prachtige glasramen, een zeer grote living van bijna 50 m², aansluitende keuken en veranda (20 m²), bureel, zeer ruime garage en aansluitende wasplaats en toilet. De woning heeft een volledige kelderverdieping met drie zeer droge en aangename kelders en een stookkelder met installatie van de centrale verwarming.
Op de eerste verdieping vindt u kamers 2, 3 en 4 alsook de badkamer en een terras. Via een uittrektrap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar u nog eens een zeer grote zolder heeft die kan worden ingericht.
De woning heeft betonnen tussenvloeren, dubbel glas en centrale verwarming. Ook het dak is in perfecte staat! Mits een paar schilder- en opfrissingswerken maakt u met minimale kosten van dit huis een droomwoning! Zeer goede prijs/kwaliteit. Voor inlichtingen, bel Jerry op het nummer 0485/38.54.39


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners