U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9255 Buggenhout

Omschrijving

Mooie halfopen bebouwing met tuin en groene omgeving

Deze halfopen bebouwing bevindt zich in een rustige straat op een boogscheut van Buggenhout Bos. Het is de ideale uitvalsbasis voor wie dagelijks naar Brussel, Gent of Antwerpen moet.
Vanuit de inkomhal komt men links in de zeer ruime living met eetkamer. Hier bevindt zich een pelletkachel die ’s winters zorgt voor een gezellige warmte. Rechts vanuit de inkomhal komt men in de rustieke keuken die voorzien is van alle moderne apparatuur. Aansluitend is er de veranda. Verder treft men op de gelijkvloerse verdieping een apart toilet en de berging aan. In deze berging zijn alle technische installaties gesitueerd, tevens is er hier aansluiting voorzien voor een wasmachine en droogkast.
De verdieping telt twee grote slaapkamers, een kinderslaapkamer, een berging en de badkamer. In de badkamer vind je een ligbad, een dubbele lavabo en toilet. Aangezien de aan- en afvoerleidingen van het sanitair zich onder de kinderslaapkamer bevinden, kan deze omgebouwd worden tot badkamer zodat van de badkamer een derde zeer ruime slaapkamer kan worden gemaakt.
Achter de woning treft men een dubbele garage aan. Er is ook een zuidgerichte tuin met terras.
De volledige woning is uitgerust met een Massersysteem dat zorgt voor een permanente aanvoer van zuivere lucht.
De zolder is te bereiken via een uittrektrap en kan worden gebruikt als extra bergruimte. Indien gewenst, kan men deze ombouwen tot extra slaapruimtes.
De troeven van deze woning zijn: instapklaar, de grote tuin, drie slaapkamers, functionele inrichting. Aarzel dus niet om mij te contacteren voor meer info of voor een bezoek ter plaatse. Koen: 0483/29.09.73


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners