U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9255 Buggenhout

Omschrijving

MAGNIFIEKE VILLA MET LUXUEUZE AFWERKING EN MOOIE ZUIDGERICHTE TUIN

Deze prachtig afgewerkte villa is residentieel gelegen in een groene omgeving in een rustige doodlopende straat . Ze is gelegen op wandelafstand van het centrum van Opstal( banken, school,…) en de bushalte. De woning bevindt zich in de buurt van Buggenhout Bos. Voor pendelaars is er een rechtstreekse treinverbinding met Dendermonde (Gent) en Mechelen.
Vanuit de imposante inkomhal heeft men toegang tot het bureau. Dit kan eventueel ingericht worden als extra slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping. Verder treft men hier een zeer ruime, aangenaam ingerichte living aan die afgewerkt is met exclusieve materialen. Op de grond ligt prachtige parket, de vensters zijn gedecoreerd met mooie overgordijnen en een gezellige en functionele ingebouwde haard zorgt voor een warme sfeer. Vanuit de living heeft men toegang tot de keuken die is uitgerust met alle moderne toestellen. Zowel het keukenwerkblad als de faïence in prachtige natuursteen creëren een luxueuze uitstraling, zelfs de keukentafel is gemaakt uit hetzelfde passende materiaal.
Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich ook een mooie extra badkamer met douche en wastafel. Ook hier treft men weer dezelfde luxueuze afwerking aan met prachtige faiencetegels en een wastafel in natuursteen. Dit maakt de woning ook uitermate geschikt voor mensen die minder goed te been zijn aangezien er zowel slaapkamer als en badkamer op de gelijkvloerse verdieping is. Verder is er een apart toilet dat volledig afgewerkt is met faiencetegels.
Nog op de gelijkvloerse verdieping treft men een praktische bergruimte aan waar er een aansluiting en afvoer is voorzien voor een wasmachine en een droogkast. Men heeft verder ook toegang tot een grote dubbele garage. Vanuit de garage heeft men rechtstreeks toegang via een trap tot het bureau/hobbyruimte/slaapkamer/… op de eerste verdieping.
Vanuit de inkomhal komt men via een prachtig afgewerkte houten trap op de eerste verdieping. Hier treft men drie grote slaapkamers, de badkamer en een hobbyruimte/bureau/extra slaapkamer/… aan. De masterbedroom is voorzien van een mooie grote dressing. Ook hier vindt men een zelfde hoog niveau van afwerking. In de mooie badkamer vind je een ligbad, een dubbele wastafel met natuurstenen blad. Ze is afgewerkt met prachtige faïencetegels. Een extra apart toilet is ook hier ingericht. De extra ruimte boven de garage kan gebruikt worden als bureauruimte zodat de deze woning uitermate geschikt is voor een zelfstandige. Doordat deze ruimte rechtstreeks bereikbaar is vanuit de garage hoeven de klanten niet te passeren door het privégedeelte van de woning.
De zolderverdieping is bereikbaar via een uittrektrap en doet nu dienst als bergruimte maar er is voldoende plaats voor een vaste trap zodat ook deze ruimte optimaal benut kan worden en omgebouwd kan worden tot extra slaapkamers of hobbyruimte.
De woning heeft een magnifiek aangelegde tuin, die zuidgericht is. Vanuit de keuken en de living heeft men direct toegang tot het mooie zonneterras in natuursteen. Hier is het ook in de zomer aangenaam vertoeven door de geautomatiseerde zonnewering.
De oprit is fraai aangelegd en biedt voldoende staanplaats voor twee tot drie wagens. De volledige tuin is omgeven door een prachtige omheining en kan volledig worden afgesloten met een elektrische poort die vanuit de woning kan worden bediend. Een deurbel met aangesloten videofoniesysteem zorgt voor de nodige discretie.
De troeven van deze woning zijn: instapklaar, luxueuze afwerking, de dubbele garage, de mooie tuin, vier/vijf slaapkamers en de functionele en eigentijdse inrichting. Ze is ook uitermate geschikt voor ouderen of zelfstandigen die op zoek zijn naar een klasse-woning. Aarzel dus niet om mij te contacteren voor meer info of voor een bezoek ter plaatse.
BEL Koen: 0483/29.09.73


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners