U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9450 Denderhoutem

Omschrijving

Zeer grote één- of meergezinswoning voor privégebruik of als vrij beroep met uitbreidingsmogelijkheden tot appartementsblok met meerdere appartementen.

Door het groot volume en het groot aantal kamers biedt deze woning heel wat mogelijkheden.
- Als privé- of meergezinswoning : omdat zowel de 1ste als de 2de verdieping een vergelijkbare structuur hebben en beide bereikbaar zijn via de traphal. De vergelijkbare ruimtes zijn: een grote living, een badkamer, slaapkamers, een keuken en een afzonderlijk toilet. Over de volledige lengte van de woning strekt zich een bruikbare zolder uit.
- Als vrij beroep: omdat de benedenverdieping over een praktijkruimte en een wachtkamer beschikt. In combinatie met de 1ste verdieping matchen werk en wonen perfect met elkaar. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een grote garage die aansluit op een koer achteraan de woning. Op de eerste verdieping kom je via de bijkeuken op een klein terras met zicht op de binnenkoer.
- Als uitbreiding tot een appartementsblok: naast de woning ligt een verhard perceel van 1 a 92 ca , met daarop een garage, dat momenteel dienst doet als parking. Dit perceel eigendom van dezelfde eigenaar als de woning kan afzonderlijk of samen aangekocht worden met de woning. Bij een gezamenlijke koop is het ontwikkelen van een appartementsblok met meerdere appartementen mogelijk. Een kluif naar investeerders of aannemers.
Voor meer info of een bezoek , neem contact op met Firmin 0478 493307


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners