U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9470 Denderleeuw

Omschrijving

UITERST CHARMANTE, VOLLEDIG GERENOVEERDE BURGERWONING, 4K, 2BADK, GARAGE EN TUIN

Deze uiterst charmante, zeer degelijke woning is een uniek aanbod op de markt.
Dit klassevol burgershuis met gunstig EPC werd volledig en heel degelijk gerenoveerd: nieuwe ramen met dubbel glas in kwalitatief aluminium, achterbouw en nieuw dak met isolatielaag van maximale dikte, centrale verwarming op gas, nieuwe elektriciteit, keuken, badkamers, vloeren etc.
Op het gelijkvloers vindt u een inkomhall, een zeer ruime living + lichtrijke open keuken van meer dan 50m2, een wasplaats/berging, gastentoilet, ruime garage en een nieuw luxueus terras in natuursteen met zicht op de tuin en met volledige privacy. De tuin (met tuinhuis) is zuidoostelijk georiënteerd en heeft zicht op groen.
Op de eerste verdieping vindt u een dubbele slaapkamer (kamer met dressing - eventueel twee slaapkamers), een moderne en gerenoveerde badkamer met natuurstenen vloer, dubbele lavabo en ligbad/douche.
Verder een klassevol bureel/kamer van bijna 30m2 met parketvloer, balkon en zicht op de tuin.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers (parket) alsook een tweede badkamer met douche, lavabo en toilet, en een zolder.
De locatie is optimaal: vlakbij het station van Denderleeuw, openbaar vervoer, scholen en winkels. Dit huis biedt een unieke combinatie van ruimte, charme en degelijkheid en is volledig instapklaar! Bezoeken enkel op afspraak: bel 0495/233455


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners