U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9400 Denderwindeke

Omschrijving

Landelijk gelegen villa met prachtig, vrij uitzicht op 9are

Landelijk gelegen villa met een vernieuwde keuken en badkamer, 3 slaapkamers, dressing en garage. Deze woning situeert zich in het landelijke, rustige Denderwindeke. Winkels, scholen en de dorpskern zijn bereikbaar op wandelafstand. Dankzij de ruime tuin en het overdekte terras kan men hier genieten van alle rust. De woning werd steeds zeer goed onderhouden en kreeg de nodige verfraaiingswerken door de jaren heen. Zo werden enkele jaren geleden de keuken en badkamer volledig vernieuwd.
Op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met nieuwe pelletkachel en zicht op de tuin, een half-open volledig ingerichte keuken die volledig vernieuwd werd, een overdekt terras, een berging en een garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 1 dressing, 1 berging, 1 toilet en de vernieuwde badkamer met grote inloopdouche.
Verder beschikt deze woning over een kruipkelder over de totale oppervlakte van het gebouw. Dit biedt extra mogelijkheden naar verfraaiingswerken in de toekomst.
Om het potentieel van deze woning te ontdekken en een bezoek te plannen maak nu uw afspraak en bel 0474 04 98 95


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners