U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Erembodegem

Omschrijving

Fraaie en ruime 3-gevelwoning!

Topper! Deze fraaie en ruime 3-gevelwoning nabij het centrum van Aalst en Erembodegem, op een rustige locatie. De woning is in 2007 volledig gerenoveerd en blinkt uit in een enorm ruimtegevoel door de extreme lichtinval en in een kwaliteitsvolle afwerking. De totale eigendom bedraagt 497 m² en beschikt over een zuid gerichte tuin met een aparte garage.

Prijs – kwaliteit een echte aanrader! Deze zeer solide woning beschikt op het gelijkvloers over een aparte inkomhal met trap, een ruime eetplaats en een mooie open living met sfeerhaard, een zeer fraaie open keuken volledig voorzien van alle comfort en huishoudapparaten, een aparte WC met lavabo en een berging/washok. De 1ste verdieping is in te delen in een nachthal met 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer met dressing. De zolderverdieping is volledig ingericht en geïsoleerd en fungeert als de grootste slaapkamer eveneens met inbouwkasten. De overgang tussen 1ste en 2de verdieping is ingericht als bureel.

Belangrijke kenmerken van de woning : half-open zeer solide woning, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, dakstructuur in perfecte staat, volledig gerenoveerd in 2007, meteen instapklaar, dubbele beglazing in PVC, zeer veel lichtinval, EPC = 229, elektriciteit conform, praktische indeling, ruimtegevoel en een gezellige tuin met een aparte toegang en garage.
Voor meer info en/of bezoek, contacteer Bjorn op 0476/68.93.23


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners