U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Erembodegem

Omschrijving

KLASSEVOLLE DROOMWONING - UNIEKE CHARME MET 3 SLKS, 2 GARAGES EN TUIN

Woorden schieten tekort om de charme, het unieke karakter en de kwaliteit van deze woning te omschrijven.
De woning was oorspronkelijk een hoeve, gebouwd in 1790, maar volledig gerenoveerd in 1991, met verdere verbeteringen en verfraaiingen tot op vandaag. Alles werd intussen vernieuwd: ramen dubbel glas, centrale verwarming op gas, nieuwe keuken en badkamer, mooie planken vloer (massief hout), klassevolle vloer in de living en parket boven op de kamers en in de badkamer.
Op het gelijkvloers vindt u een charmante inkomhall, toilet, een dubbele garage (met daarboven een ruime zolder), een zeer gezellige leefkeuken met veel zitplaats, een zeer ruime en zonnige living met uiterst veel charme, mooie luiken, open haard omgevormd met ingebouwde pelletkachel, een zeer zonnige en private tuin met diverse zithoeken en grasperken. De tuin en de woning zijn uniek en heeft ook al in woonmagazines/tuinboeken gestaan.
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een charmante badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele lavabo en toilet. Kom langs om van deze unieke woning te genieten! Misschien wordt dit wel UW droomhuis! Voor meer info, ontacteer kantoor op 053 71 00 71.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners