U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Erembodegem

Omschrijving

charmante stadswoning met uin en garage

Een mooie aanbieding op een interessante locatie, nabij het station van Haaltert. Kom deze charmante stadswoning met aangename tuin, op een eigendom van 536 m² snel ontdekken!
Een instapklare woning met ruime garage, met uitbreidingsmogelijkheden boven de garage, de welke in te delen is op het gelijkvloers in een inkomhal, een living en eetplaats van 32 m², een ingerichte keuken van 15 m², een traphal, een veranda en een garage van 49 m². De 1ste verdieping bestaat uit een slaapkamer met inbouwkasten van 18 m² en een ruime badkamer met ligbad, douche, WC en dubbele lavabo van 14 m². De zolderverdieping is compleet ingericht als een slaapkamer van 30 m². Deze fraaie ingerichte woning kent meerdere troeven : een volledig vernieuwde verwarmingsinstallatie met BULEX condensatieketel, dubbele beglazing in PVC, rolluiken, op elke verdieping radiators, een prachtige tuin, rustig toeven in de tuin en toch op wandelafstand van centrum Haaltert, dag-en nachttarief, instapklaar, …..
Aarzel niet en ontdek snel deze leuke woning! Prijs – kwaliteit een echte aanrader! Voor meer info en/of bezoek, contacteer Bjorn op het nummer 0491/88.61.51


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners