U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9320 Erembodegem

Omschrijving

Compromis getekend!

Kom dit aantrekkelijk en charmant goed ontdekken nabij het station van Erembodegem, ideaal gelegen en praktisch ingericht!
Mooie aanbieding! Met een positieve prijs-kwaliteit verhouding, vindt u deze woning in de Alfons Van de Maelestraat, pal in het centrum van Erembodegem, een 2-gevel woning met 2 verdiepingen en een zolderverdieping, met op het gelijkvloers een leefruimte van 24 m², een eetplaats van 10 m², een ingerichte keuken, een aparte Wc en een berging. De 1ste verdieping is in te delen in 2 slaapkamers, een badkamer met WC, bad en lavabo en een nachthal. De zolderverdieping is deels ingericht en biedt ruimte voor 2 extra slaapkamers.
De woning is instapklaar en biedt nog de mogelijkheid om volledig naar uw hand te zetten. De verwarmingsinstallatie van VAILLANT is nieuw (wandketel), alsook de ramen en deuren werden reeds vernieuwd. Ook het interieur op het gelijkvloers is opgefrist.
Kortom, een woning met vele troeven en vele mogelijkheden aan een aantrekkelijk prijskaartje, ideaal voor jonge startende gezinnen, voor wie dicht bij het centrum met al zijn faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, …)wil wonen!
Kom deze leuke woning snel ontdekken en bel naar Björn op 0491/88.61.51.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners