U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9420 Erpe

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers en tuin op TOPLIGGING

Voor meer info of een bezoek tijdens de OPEN HUIS OP AFSPRAAK op 11 mei 2019, bel 0477/65.06.15. Deze instapklare halfopen bebouwing bevindt zich op een topligging te Erpe-Mere. Op enkele seconden van de autostrade, vlakbij het station en op wandelafstand van winkels en ander openbaar vervoer. De woning werd door de jaren heen met de nodige zorg gerenoveerd. Zo werd er nieuwe CV voorzien, werden isolatiewerken uitgevoerd, is de elektriciteit vernieuwd, is er een volledig nieuwe keuken geplaatst en werd de zijgevel volledig vernieuwd. U bent in de nabij toekomst dus zeker en vast vrijgesteld van investeringen!
Op het gelijkvloers bevinden zich een aparte inkomhal, een zeer grote leefruimte met eetplaats en zithoek, een berging met toegang tot de kelder, een toilet, de badkamer met ligbad en de hyper uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het zonnige terras en de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een dressing. Ten slotte treft men op de 2e verdieping nog 2 slaapkamers. Dankzij ingebouwde kasten en allerlei andere voorzieningen voorziet deze woning in alle comfort die men kan wensen!
Voor meer informatie over deze unieke aanbieding of een bezoek tijdens de OPEN HUIS OP AFSPRAAK op 11 mei 2019, bel 0477/65.06.15


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu François & Partners